ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Jól vizsgázott az OAH integrált irányítási rendszere

2021.06.14
MSZT MSZT

A Magyar Szabványügyi Testület 2021. június 7-8. között hajtotta végre az Országos Atomenergia Hivatal integrált irányítási rendszerének okiratmegújító auditját, amelynek elsődleges célja annak ellenőrzése volt, hogy az irányítási rendszer miként teljesíti az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány, valamint a vonatkozó jogszabályok és a saját belső szabályozók által előírt követelményeket.


Az eljárás során az auditorok áttekintették az OAH alapdokumentációit, majd helyszíni szemle keretében górcső alá vették a szervezet valamennyi főosztályának egy-egy folyamatát, tevékenységét. Az értékelés szerint az OAH irányítási rendszere megfelel az alkalmazott szabvány előírásainak, alkalmas a meghatározott minőségpolitikai és stratégiai célok megvalósítására, a hivatal képes folyamatosan teljesíteni a szolgáltatásaival szemben támasztott magas követelményeket.

Az okiratmegújító eljárás eredményeként a Magyar Szabványügyi Testület újabb három évre kiállította a tanúsítási okiratot, és a minőség folyamatos biztosítása érdekében felügyeleti auditok keretében továbbra is évente vizsgálják majd az OAH integrált irányítási rendszerét.Facebook megosztás