ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Hirdetmény a Paksi Atomerőmű 3. blokkjának további 20 éves üzemeltetéséhez szükséges engedélyezési eljárás megindításáról

2016.01.08

Az Országos Atomenergia Hivatal - az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kérelmére - elindította az atomerőmű 3. blokkjának további 20 éves üzemeltetéséhez szükséges engedélyezési eljárást. A 118/2011. Korm. rendelet lehetővé teszi, hogy a jogszabályban előírt feltételek teljesítése esetén a blokk a tervezett üzemidőn túl, az elemzésekben igazolt időtartamig működhessen. Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. elvégezte a jogszabályban előírtak szerinti vizsgálatokat és elemzéseket, azok eredményére alapozva engedélyt kért a 3. blokk 2036. december 31-ig történő további üzemeltetésére.


Az érvényes jogszabályok szerint erről értesíteni kell minden ismert ügyfelelet. Az ügyfelek számára tekintettel, az OAH hirdetmény útján értesíti az érintetteket. A hirdetmény elérhető az OAH, valamint Paks város Önkormányzatának hirdetőtábláján, az OAH honlapján (www.oah.hu), továbbá a közigazgatási hirdetmények oldalán (http://hirdetmeny.magyarorszag.hu).

A hirdetmény teljes szövegét itt olvashatja.Facebook megosztás

Kapcsolódó dokumentumok