ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kozadat.hu

Az OAH három munkatársa kapott miniszteri elismerést nemzeti ünnepünk, október 23. alkalmából

2018.10.29
Nemzeti ünnep Nemzeti ünnep

Nemzeti ünnepünk, október 23. alkalmából az Országos Atomenergia Hivatal három munkatársa, Hódosi Viktória, Kókai Ágnes és Rippert-Baldauf Mónika Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott munkájának elismeréseként. Az okleveleket 2018. október 27-én Palkovics László innovációs és technológiai miniszter adta át.


Hódosi Viktória biztonságtechnikai mérnökként végzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, majd 2015-ben kezdett dolgozni az Országos Atomenergia Hivatalnál nukleáris védettségi felügyelőként.

Napi munkája mellett szerezte meg MSc fokozatú diplomáját az Óbudai Egyetemen, melynek eredményeit sikeresen hasznosítja nukleáris védettségi felügyelői tevékenysége során.

Nagy szakmai rálátással rendelkezik a nukleáris létesítmények fizikai védelmi rendszereire, különösen kiemelkedő szakmai színvonalon látja el a technikai alrendszerek ellenőrzését és értékelését. A 2017-ben megrendezett nemzetközi fizikai védelmi tanácsadó misszió lebonyolításában is kulcsfontosságú feladatokat látott el.

Hódosi Viktória nem csak szakmai munkájával, hanem emberi kvalitásával, megbízhatóságával, lelkiismeretességével és elhivatottságával is nagyban hozzájárul az OAH-ban végzett magas színvonalú szakmai munkához.

Fotó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

Kókai Ágnes 2011 őszétől a Központi Nukleáris Pénzügyi Alap (KNPA) Kezelő Szakirodában kezdte meg szakmai pályafutását, koordinátorként. Jelentős szerepet vállalt a KNPA keretében megvalósuló, a magyarországi radioaktív hulladékok és kiégett fűtőelemek kezelésével és tárolásával kapcsolatos projektek megvalósulásának nyomon követesében.

Szakmai rálátásának, együttműködési készségének és szorgalmának köszönhetően 2013-ban megvalósulhatott a KNPA kezelésével kapcsolatos feladatok szakszerű és gördülékeny átadása a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium számára.

A feladatok átadását követően tapasztalataival és ismereteivel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium alapkezelői munkáját segítette közel másfél éven át, majd visszatért az OAH-ba, immár nukleáris biztonsági felügyelőként, ahol azóta is a radioaktívhulladék-tárolók hatósági felügyeleti munkáját segíti.

Fotó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

Rippert-Baldauf Mónika építészmérnökként végzett a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Karán, majd rövid kitérő után 2015-ben kezdett dolgozni az Országos Atomenergia Hivatal Paksi Kirendeltségénél nukleáris biztonsági felügyelőként.

Munkáját lelkiismeretesség és megbízhatóság jellemzi. Helyszíni felügyelőként, nagy szakmai rálátással rendelkezik a jelenleg üzemelő Paksi Atomerőmű építményei vonatkozásában. Az atomerőmű építményeinek hatósági állapotfelügyelete területén meghatározó szerepet tölt be.

Rippert-Baldauf Mónika nem csak szakértelmével, hanem együttműködési készségével és közvetlen természetével jelentős mértékben hozzájárul a magas színvonalú hatósági munkához.

Fotó: Innovációs és Technológiai Minisztérium


Gratulálunk az elismerésekhez!Facebook megosztás