ATDR

SajatosEnaplo


Részletes kereső

Magyarorszag.hu

Kormany.hu

Kozadat.hu

Hírek

Új útmutató az OAH honlapján

2019.07.16

Útmutató Útmutató

Új útmutató kiadásáról döntött az Országos Atomenergia Hivatal. „Az üzemelő atomerőmű villamos rendszereinek és rendszerelemeinek tervezése” című útmutató célja, hogy – a biztonsági funkciót ellátó villamos rendszerekre és berendezésekre vonatkozó speciális tervezési követelmények teljesítésével kapcsolatosan – egyértelművé tegye a hatósági elvárásokat, és ezzel elősegítse az érvényes előírásokban meghatározott nukleáris biztonsági követelmények teljesülését.

Tovább olvasom »

Felülvizsgált útmutató az OAH honlapján

2019.07.16

Útmutató Útmutató

Felülvizsgált útmutató kiadásáról döntött az Országos Atomenergia Hivatal. A honlapon elérhető az „Új atomerőmű tervezése során alkalmazandó primerköri gépészeti ajánlások” című útmutató felülvizsgált változata. Az útmutató ajánlásokat ad a primerkör gépészeti rendszereinek, rendszerelemeinek tervezésével kapcsolatosan, egyértelműsítve a hatósági elvárásokat, elősegítve az érvényes előírásokban meghatározott nukleáris biztonsági követelmények teljesülését.

Tovább olvasom »

Felülvizsgált útmutatók az OAH honlapján

2019.07.16

Útmutatók Útmutatók

Két felülvizsgált útmutató kiadásáról döntött az Országos Atomenergia Hivatal. A honlapon elérhető az „Új atomerőmű tervezése során alkalmazandó általános gépészeti ajánlások”, valamint „A nukleáris üzemanyag és a reaktor aktív zónájának kezelése üzemelő atomerőműben” című útmutató felülvizsgált változata.

Tovább olvasom »

Nukleárisbaleset-elhárítási gyakorlatok előkészítése, végrehajtása és értékelése – megújult OBEIT 5.2 útmutató

2019.07.16

OBEIT 5.2 útmutató OBEIT 5.2 útmutató

Az Országos Nukleárisbaleset-elhárítási Intézkedési Tervhez (OBEIT) kapcsolódó dokumentum felülvizsgálatára elsősorban az OBEIT 2018 februárjában kiadott új, 3.0 változatának való megfelelés érdekében, az OAH által működtetett Felsőszintű Munkacsoport keretein belül került sor.

Tovább olvasom »

Paks II. – OAH vezetői találkozó

2019.07.11

Vezetői találkozó Vezetői találkozó

2019. július 4-én az Országos Atomenergia Hivatalban került sor a Paks II. – OAH vezetői találkozóra: a résztvevők áttekintették a projekt előrehaladását, valamint az erre az évre tervezett főbb feladatokat.

Tovább olvasom »

Események

2019.05.30
"Atomenergiáról - mindenkinek" Veszprémben

2019.04.25
Közmeghallgatás Bodán

2019.03.28
Közmeghallgatás Pakson

2019.01.10
Évindító sajtótájékoztató

Eseménynaptár

Nemzetközi Atomenergia Ügynökség rendezvényei

Eseménynaptár

A Paksi Atomerőmű aktuális üzemi adatai

Megtekintés

A Budapesti Kutatóreaktor aktuális üzemi adatai

Megtekintés

Hírlevél

Iratkozzon fel a havi hírlevelünkre

Feliratkozom!